Туристически застраховки за всякакви ситуации

Застраховайте се срещу високи медицински разходи в чужбина и пътувайте спокойно! Вземете пакет с отмяна на пътуване, за да се предпазите от неустойки, когато поради болест или друго неочаквано обстоятелство (съгласно ОУЗ) се наложи да откажете пътуването си.

Избегнете високите разходи за за медицинско обслужване в чужбина при болест, злополука и др. Изберете ПРЕМИУМ вариант за особено всеобхватни застрахователни покрития.

  Здравна застраховка за чужбина

  Застраховка при кражба на багаж

✔  Медицински транспорт

  Издирвателни мероприятия

  Застраховка при повреда на багаж

  Лична отговорност при пътуване

Вече от 18 лв.*

Желаете ли, в случай на отмяна на пътуване да избегнете високите финансови загуби от неустойки и да получите обратно средствата за неконсумирани услуги? Тогава застраховка при отмяна на пътуването е точно за Вас.

  Застраховка при отмяна на пътуване при болест, злополука и др.

  Възвръща разходите за неконсумирани услуги при прекъсване на пътуване

Вече от 25 лв.**

Защо е необходима туристическа застраховка?

Вложили сте доста време и пари, за да планирате напълно заслужената си почивка. Една туристическа застраховка от Алианц Глобъл Асистанс Ви помага да защитите инвестицията си. Помислете за всички неща, които могат да се случат по време на пътуване: спешен медицински случай, загубен багаж, кражба и още много други непредвидени обстоятелства. ­Сред нашата широка гама застрахователни продукти Вие ще намерите най-подходящата туристическа застраховка за нуждите на Вашето пътуване. Насладете се на удобство и спестете време, като сключите застраховка на нашия сайт.

Allianz Global Assistance - online-turisticheska-zastrahovka-allianz-global-assistance

Защо да сключа туристическа застраховка онлайн?

  • онлайн застраховката Ви спестява време и усилия
  • гаранция за защита на личните данни
  • сигурно разплащане с кредитна или дебитна карта, благодарение на WordPay

Алианц Глобъл Асистанс – опит, услуги и подпомагане

Алианц Глобъл Асистанс притежава събиран, в продължение на повече от половин век, опит и днес е водеща световна компания в сферата на туристическото застраховане и асистанс услугите. Повече от 250 милиона души в цял свят или над четири процента от световното население разчитат на професионалната ни помощ. Доверете се и Вие на услугите ни!

  • 24-часова спешна телефонна линия
  • Опитът на повече от 19 000 служители по цял свят
  • Достъп до глобална мрежа от 800 000 партньори в цял свят

* за защита при пътуване КЛАСИК, 4 дни в Европа.
** за защита при отмяна на пътуване КЛАСИК, застр. покритие до 500,- лв.

Сподели чрез

АВП П&С С. А. България предлага на индивидуално пътуващи, двойки, семейства или групи туристически застраховки и асистанс услуги, специално създадени според изискванията на Клиента. Направете сравнение!АВП П&С С. А., клон България, бул. Цар Борис III 19 Б, ет. 12, София 1612. Телефон + 359 2 995 1843, Ел.поща: service.bg@allianz-assistance.at . ЕИК 202091075. Дейността се извършва на основане чл. 49 от КЗ. АВП П&С С. А., клон България е представителство на Алианц Уърлдуайд Партнерс САС (Allianz Worldwide Partners SAS), с фирмено седалище в 75009 Париж, 37 rue Taitbout, Фирмен номер 519490080 R.C.S Paris.