Разбрираме, че застраховката при пътуване е нещо повече от компенсиране на финансови загуби. Ето защо сме си поставили за цел да Ви бъдем силен партньор във всички житейски ситуации преди и по време на пътуването, така че винаги да пътувате спокойно и безопасно. Ето защо нашите застрахователни полици за пътуване включват допълнителни асистиращи услуги в допълнение към застрахователните обезщетения. 

Алианц Травел прави разграничение между асистиращите услуги в рамките на международната здравна застраховка и асистирането при пътуване. Моля, направете справка в застрахователните си условия за съответните асистиращи услуги.

Без значение къде се намирате по света, ако имате нужда от медицинска помощ, ние ще се погрижим да намерите правилния лекар веднага - бързо и лесно. Благодарение на партньорството ни с Air Doctor имате достъп до глобална амбулаторна медицинска мрежа като част от международната си здравна застраховка - ако се разболеете, докато пътувате в чужбина. Чрез лесно за използване мобилно уеб приложение имате достъп до мрежа от над 20 000 професионални лекари от над 74 държави по света - общопрактикуващи лекари, педиатри, зъболекари и много други медицински специалисти. 

Ето как работи услугата Air Doctor:

  • Ако имате нужда от медицинска помощ в чужбина, свържете се с нашия асистанс център по телефона.
  • В случай на застрахователно събитие ще Ви изпратим връзка към уеб приложението Air Doctor. Можете да използвате функцията за търсене в приложението, за да намерите онлайн подходящи лекари в близост и да си уговорите час на място
  • Моля, пригответе застрахователната си полица, за да предоставите застрахователните си данни при поискване.
  • По този начин получавате бърз и лесен достъп до необходимата медицинска помощ, независимо къде се намирате по света! Тази услуга е безплатна за Вас, без необходимостта от предплащане или последващо претендиране за възстановяване на разходи.
  • Ако се нуждаете от медицинска помощ в чужбина, в случай на застрахователно събитие, можете да се свържете с нашият асистанс център 365 дни в годината, 24 часа в денонощието!