За нас

Запознайте се с Алианц Глобъл Асистанс

Ако все още не познавате нашата фирма, позволете ни да Ви се представим:

Алианц Глобъл Асистанс

  • е водеща световна компания в областта на туристическото застраховане и асистанс услугите;
  • предлага всеобхватна гама от туристически застраховки и глобално присъствие в 78 държави;
  • разполага с 19 126 служители по цял свят, обработващи 54 000 000 щети годишно на 70 различни езици;
  • разполага с изградена мрежа от лекари, клиники, преводачи, адвокати и други специалисти в 176 държави;
  • предлага на своите 250 000 000 клиенти денонощна помощ, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината в цял свят.

Повече от 50 години ние сме на разположение на клиента. По всяко време и навсякъде!
Алианц Глобъл Асистанс предлага повече от застраховка. Спецификата на едно пътуване до далечни точки на света изисква всеобхватна гама от услуги. Ние обръщаме внимание на желанията на Клиента и спрямо тях иновативно разработваме индивидуални продукти, чрез които успяваме да поддържаме лидерство в бранша. С централа в Париж, Франция и представителства в 44 държави на 5 континента ние Ви предлагаме сигурна застрахователна защита и отлични асистанс услуги за Вашето пътуване.

Алианц Глобал Асистанс е сертифициран член на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА).
Компанията е администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).

Нашите ценности

ГРИЖА: Ние сме на разположение на нашите клиенти и колеги и се стремим да помагаме един на друг. Взаимоотношенията ни се базират върху доверие, уважение и разбиране към потребностите на хората около нас. Затова се стремим внимателно да изслушваме другите и да проявяваме разбиране към различните гледни точки. По този начин изграждаме дългосрочно партньорство и доверие, инвестирайки в едно сигурно бъдеще.
СВЪРЗАНОСТ: Заедно сме по-силни. Съвместната работа, обмен на знания, опит и умения са важни за нас. Нашето многообразие ни дава сила, с която да постигаме с лекота общите цели. Ние работим в един екип, съвместно с нашите колеги и партньори.

ОТГОВОРНОСТ: Ние действаме професионално и отговорно, обмисляйки последиците от нашите действия и не допускаме компромиси по отношение на честността. Отвореност и прозрачност изграждат доверието и респекта към нас и ни отличават, като честни, искрени и справедливи спрямо всички наши партньори.

ОТЛИЧИЕ: Ние желаем да бъдем най-добрите. Поставяйки си отличието за цел се научаваме постоянно да се подобряваме и да развиваме дейността си. По този начин успяваме да постигнем цели, които другите смятат за невъзможни. Ние се коцентрираме върху същественото за нашата дейност и за нашия успех: да предоставяме на клиентите най-доброто обслужване.

Сподели чрез

АВП П&С С. А. България предлага на индивидуално пътуващи, двойки, семейства или групи туристически застраховки и асистанс услуги, специално създадени според изискванията на Клиента. Направете сравнение!АВП П&С С. А., клон България, бул. Цар Борис III 19 Б, ет. 12, София 1612. Телефон + 359 2 995 1843, Ел.поща: service.bg@allianz-assistance.at . ЕИК 202091075. Дейността се извършва на основане чл. 49 от КЗ. АВП П&С С. А., клон България е представителство на Алианц Уърлдуайд Партнерс САС (Allianz Worldwide Partners SAS), с фирмено седалище в 75009 Париж, 37 rue Taitbout, Фирмен номер 519490080 R.C.S Paris.