Есенна почивка, жена на ливада с ръце във въздуха

Светът се променя.
Вашата застраховка за пътуване също!

 Simple. Smart. Safe.
Всеки, който тръгва на пътешествие, открива нови хоризонти. Независимо дали сте на  пътуване в града или на активна почивка, дали пътувате до други континенти със самолет или пътувате със собствен кемпер - пътуването е толкова индивидуално, колкото и вие. Ето защо вашата застраховка вече се съобразява точно с вас, като ви предоставя индивидуални атрактивни премии. Не плащайте повече, отколкото трябва!
 
Нашите нови оферти са опростени по структура и надеждни в обхвата си на услуги. Ще намерите оптималното решение за вашето пътуване в нашата нова гама продукти: Лесно, Умно и Безопасно. (simple - smart - safe)

Ние актуализирахме нашето портфолио от продукти и го направихме още по-добро:

Открийте нашите нови предложения и намерете решението, което най-добре подхожда на Вас и Вашето пътуване. В една усложнена обстановка направихме безопасното пътуване по-лесно, като актуализирахме нашата туристическа застраховка. Чрез нашите достъпни продукти пътуването вече е по-лесно и безопасно.

„Когато пътуваме, създаваме нови познанства и улавяме специални преживявания.“
Продуктов свят
Система за премии
За съжаление, неочаквани заболявания или наранявания не могат да бъдат планирани и наистина могат да изненадат всеки, както преди, така и по време на пътуването. Застраховката за пътуване може да ви предпази от високи медицински разходи, както и разходи за анулиране на пътуване. Обобщихме основните причини, поради които застраховката за пътуване в чужбина и отмяна на пътуване имат смисъл!
Сравнете нашите застраховки за пътуване и изберете застраховката, която най-добре отговаря на Вашето пътуване и нужди. Allianz Travel Ви предлага оптимални застрахователни премии, високо качество на обслужване, прозрачност и удобство.
Отмяна на пътуването
Болест и злополука
Прекъсване и транспорт
Загуба на багаж
24-ч линия за спешни случаи